Nu o sa crezi: cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei" si ce masina de fite conduce

Autor: L.S.
Actualizat: 19 nov 2020, 15:10
video Foto(6)

Incredibil! Cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei: si ce masina de fite conduce. Iata imagini cu tanarul

Bianca Comanici, de la "Puterea Dragostei" si-a sarbatorit recent fratele: pe Cristian Comanici. Tanarul s-a bucurat de compania frumoasei Bianca si chiar s-a rasfatat cand sora lui l-a condus cu masina, in timp ce el s-a relaxat pe bancheta din spate.

Citeste si: Bia si-a cerut scuze public pentru gesturile sale necontrolate din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a comentat concurenta postarile lui Nelson Mondialul, la scurt timp dupa confruntarea lor telefonica in cadrul emisiunii!

Citeste si: Vlad, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a revenit la prima lui iubire! Iata cum a fost surprins tanarul la scurt timp de la eliminarea sa din emisiune!

Nu o sa crezi: cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei" si ce masina de fite conduce

Asta nu inseamna ca fratele Biancai nu are si el o masina! Nici pe departe! Cristian are o masina de fite, iar de ziua lui a fost in Bucuresti!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", pe patul de spital! Iata ce a patit concurenta si cat de mult au afectat-o toate conflictele traite in ultima vreme!

Desi Bianca este din ce in ce mai populara, se pare ca ii place sa ramana discreta in ce priveste familia ei si evita sa publice mesaje sau informatii despre fratele ei. Insa nu il tine pe Cristian departe de anturajul si prietenii ei. Cei doi frati sunt apropiati, iar Bianca nu rateaza nicio ocazie sa-l vada pe Cristian.

Iata cu cine se cunoste Cristian Comanici:

Citeste si: Bia si Livian, impreuna in camera rosie! "Eu in tot timpul asta, am crezut ca ea..." Concurenta a recunoscut de ce a reactionat violent in timpul disputelor cu Bianca si Livian!

Trebuie sa recunoastem ca, desi nu se aseamana foarte mult, cei doi au totusi trasaturi comune, iar Cristian va avea cu siguranta succes la fete pentru ca este un tanar cu multa atitudine.

Citeste si: Andreea Mantea a anuntat verdictul Galei "Puterea dragostei"! Bia sau Vlad? Iata cine a castigat premiul de 1500 de euro si si-a protejat casa si cine a fost eliminat! Cum au reactionat concurentii!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.