Puterea dragostei - Cum a reactionat Livian cand a vazut-o pe Bianca nemachiata: "Parca esti o franzela scoasa din cuptor"

Autor: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 04:40
video Foto(4)

Livian a vazut-o pe Bianca nemachiata, iar reactia lui a fost una total neasteptata! Ce a zis concurentul de la Puterea dragostei cand si-a vazut iubita nemachiata

Livian si Bianca se vad destul de mult, in fiecare zi si nu ar putea sa spuna vreunul dintre cei doi indragostiti ca nu-si petrec suficient timp impreuna. Desi formeaza un cuplu de peste trei luni, cei doi nu au avut inca ocazia sa doarma in aceeasi camera sau sa se trezeasca unul langa celalalt. Asta presupune si ca Livian nu a avut ocazia sa isi vada iubita nemachiata.

Bianca este foarte priceputa in arta machiajului, iar acesta este deja un fapt stiut! Fanii concurentei de la Puterea dragostei i-au cerut de foarte multe ori sa faca un vlog cu un tutorial de make-up, dornici sa vada ce tehnici foloseste iubita lui Livian in machiaj. Bianca a gasit momentul sa-si multumeasca urmaritorii!

Concurenta de la Puterea dragostei s-a asezat intr-o dimineata la o masa, si-a pus trusa de cosmetice si machiaj in fata si s-a apucat sa realizeze tutorialul de make-up.

Alaturi de ea era si Livian, iar concurentul a avut doar cateva cuvinte de spus atunci cand si-a vazut iubita nemachiata.

Citeste si: Bianca Puterea dragostei, mesaj pentru Livian dupa trei luni de relatie: "Despre bebelus, am ajuns la concluzia ca...."

Citeste si: Mesajul lui Livian catre tatal lui, Nelson Mondialu: "Tata, cand o sa fiu eliminat..."

Cum a reactionat Livian cand a vazut-o pe Bianca nemachiata

" N-am avut timp sa ma speriu cand nu esti machiata. Parca esti o fecioara care a iesit din apa pura, praoaspata. Esti ca o franzela scoasa din cuptor. Chiar esti frumoasa nemachiata.", a spus Livian, care nu se astepta ca Bianca sa-l tina zeci de minute pe scaun, in fata camerei, in timp ce ea se machia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Flamand si plictisit, Livian a incercat sa faca si el ceva si s-a oferit chiar sa o machieze el pe Bianca.

Evident ca iubita lui l-a refuzat si si-a continuat cu atentie "opera".

Dupa 45 de minute, Livian s-a dat batut: i-a luat telefonul Biancai si a facut tot posibilul ca vlogul sa se incheie. Bianca a explicat fanilor ei ca machiajul nu este chiar finalizat, dar iubitul ei este flamand si nu mai are rabdare.

"Mai ai cateva retusuri de facut, dar tot acolo esti, Cleopatra!", a spus Livian, in finalul clipului.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei e indragostita: dovada mai clara nu exista. Au fost prinsi!

Citeste si: Livian Puterea dragostei. Reactia la mesajul Biancai: "Despre bebelus?"

Citeste si: Cat de mult isi iubeste Livian de la Puterea dragostei tatal, pe Nelson Mondialu

 

Taguri: