VIDEO - Viorica Dancila nu se lasa: "Lupt impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii"

Autor: L.S.

Viorica Dancila nu se lasa! Limba romana ii joaca feste si in campania electorala. Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă majoră în cursul zilei de duminică, atunci când a fost prezentă în Vrancea, la Mărășești.

Viorica Dăncilă nu se lasa! Limba romana ii joaca feste candidatei la prezidentiale si a făcut o nouă gafă majoră în cursul zilei de duminică, atunci când a fost prezentă în Vrancea, la Mărășești. Acolo a reușit să spună că ea luptă împotriva unei țări, și nu contra lui Iohannis.

" Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii.

Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de președinte al României.

Citeste si: Viorica Dancila s-a facut de ras in fata studentilor! Ce i s-a intamplat ieri la Ploiesti, la deschiderea anului universitar

Citeste si: Viorica Dancila are un fiu adoptiv. Cine este Victor Dăncilă si cu ce se ocupa in prezent

Citeste si: Șoc pentru Viorica Dăncilă! Cum a umilit-o un elev în lucrarea de la Limba și literatura română

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, în cadrul aceluiași turneu electoral, Viorica Dăncilă i-a acuzat, la Timișoara, pe „unii” care vorbesc bine limba engleză „că merg la Bruxelles și denigrează țara”.

Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză dar țin mai puțin la această țară”, a spus, într-o conferință de presă, la Timișoara, Viorica Dăncilă.

sursa: capital.ro

Citeste si: Cum arata Viorica Dancila in tinerete, la varsta de 29 de ani! Era slaba si bruneta, nu seamana deloc cu felul in care arata astazi

Citeste si: Viorica Dancila a recunoscut: cate operatii estetice are premierul Romaniei

Citeste si: Dancila s-a razgandit: "Domnul presedinte Iohannis ar trebui suspendat, dar nu putem face acest lucru cu sase luni inainte de alegeri"