Nefes, la un pas de moarte! Afla ce plan diabolic de razbunare va pune la cale Genco, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 15 nov 2019, 11:51

Genco se razbuna cumplit pe Nefes. Femeia este la un pas de moarte.

Melek se simte in siguranta de cand Hazan, sora mai mare, a acceptat sa locuiasca impreuna cu ea, in conacul lui Genco. Cu toate acestea, tanara este foarte speriata de tatal ei.



Murat realizeaza ca Genco il implica in afaceri necurate, renunta la colaborarea cu el. Fikret se afla in spatele intregii “demascarii” lui Genco, insa interlopul nu banuieste nimic.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu familia sa! Iata cum a fost surprinsa Irem Helvacioglu, alaturi de parinti si de sora sa mai mare!

Citeste si: Sfioasa Esma din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o femeie puternica si nonconformista in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Duygu Ustunbas pe cal, la cursurile de echitatie!



Genco se infurie teribil ca Murat il abandoneaza, si reactioneaza.
Datorita ajutorului oferit de Nefes, Melek prinde curaj si spune adevarul despre tatal ei. Fata depunde plangere impotriva tatalui ei, si astfel Genco ajunge dupa gratii.
Nici afacerile nu-i merg prea bine temutului interlop, iar o contributie importanta, in declinul acestuia, o are Fikret.


Genco se razbuna cumplit pe Nefes. Femeia este la un pas de moarte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes si Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinse fara machiaj! Iata cum au fost filmate in culise, cand se pregateau la cabine!

Citeste si: Berguzar Korel (Azize din "Patria mea esti tu") asteapta cu nerabdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil! Iata cum arata celebra actrita in cea de-a sasea luna de sarcina si ce sex are bebelusul!

Citeste si: Hazan din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrita de origine germana, care a fascinat publicul din Turcia cu frumusetea sa rapitoare! Iata cu ce anume se ocupa Gülper Özdemir atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.