Cum a fost surprinsa GRAVIDA Simina in miez de noapte! Fanilor nu le-a venit sa creada ce manca!

Autor: O.P.
Actualizat: 25 nov 2020, 19:10

Simina a surprins pe toata lumea atunci a anuntat ca este insarcinata.

Aceasta a anuntat, in exclusivitate la ''Teo Show'', faptul ca va avea un baietel si ca numele lui va fi Dominic. Se pare ca graviduta Simina isi face, insa, toate poftele. Alex Zanoaga o rasfata si nu ii refuza niciun moft. Seara trecuta Simina s-a infruptat dintr-o clatita imensa cu ciocolata si banane.

Citeste si: Simina, însărcinată în 4 luni, a pozat sexy! Cum arată logodnica lui Alex Zănoagă

Iata cum a fost surprinsa Simina de iubitul ei: 

Jador a RECUNOSCUT ca s-a vazut cu Simina cand era INSARCINATA

Jador a aruncat bomba pe retelele de socializare, apoi a sters filmuletele, dar fanii acestuia le-au pastrat. Jador a povestit, cu lux de amanunte, faptul ca s-a vazut cu Simina cat timp acesta era insarcinata, iar Zanoaga stia ca ea merge la biserica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, Jador a povestit cateva lucruri din intimitatea celor doi, pe care le-a aflat de la Simina.

Jador a dat-o de GOL pe SIMINA

Citeste si: Imagini NOI cu Simina in luna a 4-a de sarcina! Uite cat de mult i-a CRESCUT burtica

  ''Intr-o seara, nu stiu unde ti-a zis tie ca se duce, stiu ca a fost la biserica inainte, s-a vazut cu mine si ce crezi, ba? Ne-am si pupat in masina la mine.

Ca la ea in masina nu... gen, ea a ajuns mai devreme, eu am ajuns mai tarziu. Asa! O data a facut accident, Zanoaga, stii ce zic. Nu aveam de unde sa stiu ca a facut accident si ne-am vazut. Era cu sor-sa. Intreab-o pe sora ei daca ne-am pupat''

Citeste si: IUBITA lui Jador a RUPT tacerea: ''Unde esti? Vino acasa ca plang copiii!''

''Esti vaca tare! Dar, iubita asta a mea, pe care esti tu GELOASA inca. Alex nu stie ca tu esti inca geloasa. O sa ii spun eu acum. Ea nu ar fi fost suparata ca m-am intalnit cu tine? ca m-am intalnit cu Ella, ca m-am intalnit cu multe fete. Nu ar fi fost suparata? Bine, atunci, normal ca nu are cin e sa se supere la mine.

Dar la tine are cine sa se supere. Si zic eu si de ce. Pentru ca ba. Zanoaga, iubita ta, Simina Loica, in timp ce avea burta mare, se vedea cu mine'', a spus Jador. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.