Horoscop 19 decembrie 2019. Zodia care afla un adevar dureros

Autor: L.S.
Actualizat: 19 dec 2019, 09:41

Horoscopul zilei de 19 decembrie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 19 decembrie 2019. Zodia Berbec

S-au adunat mai multe lucruri de facut si din aceasta cauza este posibil ca in prima parte a zilei sa fii ceva mai agitat. Cu rabdarea treci si marea, spun astrele, dar si cu putin ajutor din partea colegilor sau partenerilor de afaceri, daca nu te incapatanezi sa faci totul de unul singur.

Horoscop 19 decembrie 2019. Zodia Taur

Semnul tau zodiacal se fla in sfera imaginii publice, iar astazi vei cauta sa te impui, sa-ti exprimi punctul de vedere, sa-i spui lumii intregi parerea ta. Astrele iti saluta determinarea, dar in acelasi timp te indeamna sa nu uiti ca binele echipei trebuie sa primeze.

Citeste si: Trei zodii false în dragoste. Nu știu ce înseamnă iubirea

Citeste si: HOROSCOP. Semne zodiacale care cred în teoria conspirației

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 19 decembrie 2019. Zodia Gemeni

S-ar putea ca realitatea care va aparea astazi in fata ochilor sa nu fie cea pe care ti-o doresti, iar din aceasta cauza sa fii ceva mai… delicat. Sfatul astrelor: evita conflictele astazi si orice discutie in contradictoriu, daca nu-ti doresti ca „din tantar sa se transforme in armasar”. E doar o pasa, ai rabdare, va trece.

Horoscop 19 decembrie 2019. Zodia Rac

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: strategii, planificare, calculare, evaluare. Este o zi buna pentru a fi in rol de spectator, pentru a fi cel de pe margine, care observa si-si noteaza, apoi isi sufleca manecile si actioneaza.

Horoscop 19 decembrie 2019. Zodia Leu

Semnul tau zodiacal se afla in sfera banilor. Esti foarte generos, dar ai grija cu cheltuielile si cu cadourile! Calculeaza-ti inca o data bugetul si nu te intinde mai mult decat ti-e plapuma, te atentioneaza astrele.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 16-22 decembrie 2019. Romantismul pluteste in aer

Citeste si: Horoscop iubire. Zodii care sunt dispuse să riște tot pentru dragoste