Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat? Mesajul care i-a dat de gol

Autor: B.M.
Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman a uimit pe toata lumea in momentul in care a anuntat ca se separa de sotul ei, Marius Elisei.

"Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine.

"Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată.

"Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat.", a scris Oana Roman la momentul respectiv.

Citeste si: Pentru ea a parasit-o pe Oana Roman? Cu cine a vorbit Marius Elisei inainte sa ii dea papucii

Citeste si: Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare! ”V-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.”

Citeste si: Oana Roman a pozat cu sanii la vedere dupa despartirea de Marius Elisei! Imagini incendiare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul care a aprins zvonurile: Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat

Desi dadea de inteles ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu el, se pare ca Oana a revenit la sentimente mai bune iar acum fanii celor doi cred ca s-au impacat.

Zvonurile impacarii au inceput sa curga dupa ce Marius a postat pe contul lui de Instagram o fotografie in care arata ca a pus sarmalele pe foc.

”Am făcut și sarmalele… Crăciun fericit vă doresc….????”, a scris Marius la descrierea pozei.

Reactia Oanei Roman nu a intarziat sa apara: "Deja????? Wow! Ce harnici ați fost!???? ❤️", a comentat Oana Roman.

Mesajul ei le-a dat de gandit tuturor, iar acum nimeni nu mai exclude o impacare intre cei doi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.