Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

Autor: L.S.
Actualizat: 21 ian 2020, 10:45

Zodia Varsator, 20 ianuarie - 18 februarie. Totul despre personalitatea, profesiile, sanatatea si dragostea celor mai excentrici nativi.

Vǎrsǎtorul este semnul zodiacal care dǎ cei mai excentrici indivizi din tot zodiacul.

Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ”, sau sǎ ținǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Verb: “Eu cunosc”

Element: Aer

Calitate: Fix, masculin

Energie: Yang

Guvernator: Uranus

Casa astrologica: Casa a XI-a

Zi: Sambata

Culoare: Albastrul cerului, indigo

Piatra pretioasa: Ametistul, granatul, opalul

Anatomie: Gambe, circulatie

Metalul caracteristic: plumbul

Numerele norocoase: 4 şi 8

Simţul cel mai dezvoltat- mirosul

Zodia VARSATOR- PERSONALITATE

Vǎrsǎtorul este principiul care luptǎ împotriva a tot ce existǎ, tot ce pare normal sau este vechi și perimat. El este omul viitorului și libertǎții de exprimare. Considerǎ cǎ ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decât niște constrângeri și limitǎri, care-I opresc din evoluție.

El dorește în permanențǎ sǎ vinǎ cu ceva nou, sǎ schimbe reguli, sǎ iasǎ din tipare.

Sigur cǎ face asta, atât pentru a-și satisface instinctul de a îmbunǎtǎți, cât și pentru a se deosebi de ceilalți oameni, deci pentru a se ridica deasupra mulțimii.

Vǎrsǎtorul este și semnul umanitǎții, ceea ce înseamnǎ cǎ acești nativi iubesc oamenii, militeazǎ pentru drepturile lor, se integreazǎ în grupuri care le împǎrtǎșesc idealurile și aspirațiile, le place sǎ aibǎ mulți prieteni, pe care sunt mereu gata sǎ-i ajute și sǎ fie mareu în mijlocul oamenilor.


Acest semn este unul obiectiv, care mai presus de propria persoanǎ, se preocupǎ în primul rând de binele omenirii, de un proiect mǎreț în care s-a angajat, sau de un ideal îndrǎzneț. În timp ce semnul aflat în opoziție, Leul, care se focuseazǎ în primul rând pe propria persoanǎ, Vǎrsǎtorul se orienteazǎ cǎtre oameni.

Scopurile Vǎrsǎtorilor sunt întotdeauna înalte și inspirate de idealuri mǎrețe. Sigur cǎ acest lucru dǎ naștere la controverse și uimire, dar nu-l deranjeazǎ câtuși de puțin.

Spre deosebire de un Capricorn, care este atașat de reguli, norme și sistem, Vǎrsǎtorul este total împotriva acestora. El crede cǎ acest tip de viațǎ, omoarǎ spiritul și creativitatea.

Dorește sǎ aibǎ propriul ritm, nu-i plac etichetele și catalogǎrile.

Sǎ nu uitǎm însǎ cǎ Vǎrsǎtorul este un semn fix, ceea ce înseamnǎ cǎ uneori, acești nativi pot șoca prin fixitatea ideilor lor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: 3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi gasesc marea iubire pana la sfarsitul lui 2020

Zodia VARSATOR- PROFESII

Profesiile care li se potrivesc cel mai bine Vǎrsǎtorilor sunt cele care permit ocuparea unei poziții speciale si demonstrarea individualitǎții. Se simt bine în domenii neconvenționale, neobișnuite, orientate spre viitor, care cer originalitate, talent organizatoric, inventivitate.

De regulǎ își aleg profesii care cer muncǎ în echipǎ dar care le oferǎ și un anume grad de libertate si independențǎ. De asemenea, profesiile tehnice sau care au scopuri idealiste (ca o contribuție la îmbunǎtǎțirea lumii) le sunt foarte potrivite Vǎrsǎtorilor.

Așadar,acești nativi se pot descurca de minune în profesii ca: inginer, informatician electrician, specialist în computere, radio, televiziune sau electronicǎ, jurnalist,
caricaturist, artist, regizor de film (mai ales S.F), astrolog, neurolog, psihiatru, sociolog.

Zodia VARSATOR- SANATATE

Vǎrsǎtorul guverneazǎ sistemul circulator și gleznele, ceea ce înseamnǎ cǎ aceste zone pot fi mai sensibile decât altele.
Nativul din Varsator este predispus la boli ale inimii, spatelui, circulatiei sanguine (în special varice). Este vulnerabil la schimbarile de vreme si are nervi sensibili.

Bărbatul Vărsător este nobil, original şi, de aceea, adesea de neînţeles. Nu suportă să fie limitat de regulile altora, de aceea încearcă mereu să reformeze şi să revoluţioneze societatea. Respinge pe oricine şi orice îi ameninţă independenţa. Loial în căsnicie, ceea ce contează pentru el este ca soţia să-i fie o adevărată prietenă. Sentimentele sale sunt sincere şi profunde, însă uneori îşi poate sufoca partenerul cu prea multă dragoste, dar mai ales gelozie. Norocos, idealist şi nu foarte practic, imprevizibil şi contradictoriu, generos şi plin de surprize, puţin ipohondru şi chinuit de cele mai diverse fobii, bărbatul Vărsător este o personalitate adesea fascinantă. Îşi iubeşte copiii, însă nu va deveni prea posesiv.

Femeia Vărsător este inteligentă, independentă, plină de farmec, mereu în avangardă, îndreptată spre tot ceea ce este nou şi original. Este recunoscută imediat după îndemânarea cu care confecţionează anumite obiecte necesare unui cămin bine organizat. Drăguţă, amabilă şi darnică, este extrem de prietenoasă. Deşi îi place stabilitatea financiară, nu este genul de femeie care să facă economii. Ştie să se distreze şi este mai atrasă de compania bărbaţilor decât de cea a femeilor. Cu toate acestea, se căsătoreşte destul de târziu. Îşi creşte foarte bine copiii, acordându-le o mare libertate, înţelegere şi blândeţe.

Copiii născuţi în Vărsător sunt liniştiţi şi dificili în acelaşi timp. Uneori par enigmatici, interiorizaţi, chiar excentrici. Nu sunt întotdeauna uşor de înţeles şi au tendinţa de a se izola de părinţi, neavând încredere în capacitatea adulţilor de a le înţelege gândurile iscoditoare şi permanent alertate de câte un lucru nou. Iubesc natura, animalele şi adoră jucăriile mecanice, după cum menţionează. Îşi doresc să ajungă exploratori pe tărâmuri necunoscute, arheologi, astrologi, de regulă în domenii de avangardă.

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodia care va avea bani cu sacul si zodia care va pierde tot ce a agonisit

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Zodia VARSATOR- DRAGOSTE

Vǎrsǎtorul este expresia libertǎții și independenței, de aceea are nevoie de parteneri care sǎ-i respecte dorința de a fi și a face exact ce dorește și îl inspirǎ. Nu va putea trǎi niciodatǎ alǎturi de o paersoanǎ care îi îngrǎdește libertatea sau îi impune un anume tip de comportament.

Dacǎ se aflǎ lângǎ persoana potrivitǎ, dacǎ se simte prieten cu aceasta, atunci va fi constant, sincer și devotat. Dacǎ nu, va fi un rǎzvrǎtit greu de suportat.
Vǎrsǎtorii par deseori distanți și reci, chiar și cu cele mai dragi persoane din viața lor. Au o anume detașare, care uneori este interpretatǎ drept lipsǎ de sentimente și chiar de interes.

Aceastǎ atitudine se datoreazǎ modului impersonal în care trateazǎ oamenii, dar și faptului cǎ, de cele mai multe ori, se lasǎ animați de proiecte importante și idealuri înalte.

Chiar și când se cǎsǎtoresc, Vǎrsǎtorii privesc relația conjugalǎ ca pe un parteneriat, sau o prietenie, din care ambii parteneri au de învǎțat și prin care pot evolua din toate punctele de vedere.

Sigur cǎ un Scorpion cu emoții intense și tendințǎ accentuatǎ spre posesivitate, va înțelege foarte greu sau deloc, acest principiu de conviețuire.

Vǎrsǎtorul este prea puțin preocupat de emoții. El intelectualizeazǎ și mentalizeazǎ sentimentele. Preferǎ conversațiile de calitate, declarațiilor siropoase de dragoste.

Vǎrsǎtorii sunt poate cei mai buni prieteni din tot zodiacal. Dar ca iubiți, sunt destul de detașați și distanți. Ei sunt mereu gata sǎ ajute, au un devotament puternic îndreptat cǎtre oameni în general, dar nu sunt persoane emoționale, ci mentale.

Sunt sociabili și foarte curioși sǎ afle detalii despre experiențele și viețile oamenilor. Pot aborda cu seninǎtate orice subiect, dar sunt astrași în special de domenii de avangardǎ.Se înțeleg bine cu toatǎ lumea, dar cu siguranțǎ au și ei afinitǎțile lor.

Relatii între zodia Varsator si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Gemeni, Balanta
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Scorpion
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Scorpion
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Taur
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Pesti
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Leu
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Gemeni
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Balanta, Capricorn

Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah Winfrey (29.01.1954), Florin Piersic (27.01.1936), Victor Rebenciug (10.02.1933), Stefan Iordache (3.02.1941), Jennifer Aniston( 11.02.1969);

Citeste si: Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia ta. De ce trebuie sa tina cont fiecare nativ in 2020

Citeste si: Horoscop 2020. 5 zodii vor fi binecuvantate de Dumnezeu. Este anul lor

 

 

Taguri: