Cine sunt cei trei Faimosi de la „Survivor Romania” nominalizati spre eliminare! Editia de aseara a reality-ului, urmarita de peste 1.6 milioane de fani, a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 ian 2020, 14:58
Survivor Romania Foto(10)
Survivor Romania

Faimosii s-au vazut pusi, pentru a doua oara, in postura de a-si desemna trei coechipieri spre eliminare.

Marti, la “Survivor Romania” Faimosii si Razboinicii si-au disputat imunitatea in fata eliminarilor, intr-un meci solicitant, la finalul caruia concurentii din echipa albastra au fost desemnat castigatori, cu scorul de 10 la 6.

Batalia sportiva de aseara le-a testat concurentilor abilitatile sportive, echilibrul, forta si stapanirea de sine fiind esentiale in adjudecarea fiecarui punct, atat de important pentru castigarea imunitatii. Jocul de protectie in fata eliminarilor de aseara s-a desfasurat in largul oceanului, un duel unu la unu.

O confruntare dramatica, adversarii s-au aflat pe o barna foarte ingusta, tinand in mana un bat cu capete buretate; castigatorul fiecarei runde era desemnat acela care isi dobora adversarul in apa.

La jocul de protectie individual, Faimosii s-au vazut pusi in fata unui test cu o dificultate uriasa, in urma acestuia Asiana Peng, de la fete, si Cezar Juratoni, de la baieti, si-au castigat protectia in aceasta saptamana, la “Survivor Romania”.

Citeste si: Cristina Siscanu, primele declaratii dupa revenirea in Romania: ''Scandalurile de-abia acum incep''

Citeste si: Lino Golden, Faimosul de la “Survivor Romania”, despre viata la 100 de kilograme! Cum a reusit artistul sa slabeasca 30 de kilograme in trei luni

Citeste si: Imbratisari fara perdea intre Gratiela Duban si un baschetbalist celebru, la ''Survivor Romania''! Cum a consolat-o in intuneric!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eliminare Survivor Romania: cine sunt cei nominalizati din echipa Faimosilor

Cei trei Faimosi trimisi in fata telespectatorilor, spre eliminare, au fost Elena Ionescu, desemnata de echipa, Ruby, de catre Cezar Juratoni, si Lino Golden, numit de catre Asiana Peng. Liniile pentru votarea celor trei concurenti nominalizati spre eliminare au fost deschise aseara 60 de minute, timp in care sustinatorii acestora si-au putut sustine favoritul, prin vot SMS.

In editia de sambata a reality-ului “Survivor Romania”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine este cel de-al doilea Faimos care va fi eliminat din competitia “Survivor Romania”.

Kanal D, lider de piata, la nivel National, cu editia de marti seara a reality-ului “Survivor Romania”

Editia de aseara a reality-ului “Survivor Romania”, in cadrul careia Faimosii si Razboinicii s-au duelat in unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, jocul pentru imunitate in fata eliminarilor, a fost urmarit de peste 1.6

milioane de fani din intreaga tara.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, marti, pe intreaga perioada de difuzare “Survivor Romania”, Kanal D a fost lider de piata, pe targetul National, cu 7,2% rating si 15,5% cota de piata. In ceea ce priveste audienta pe targetul All Urban, postul TV s-a clasat pe locul doi in topul televiziunilor, cu 6,0% rating si 13,8% cota de piata.

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

Aflati aici totul despre Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.