Ricardo s-a întors la "Puterea dragostei"! Ce surpriză a avut pentru concurente și ce mărturisire a făcut despre Raluca!

Autor: A.I.
Actualizat: 16 oct 2019, 17:33

Ricardo a revenit la "Puterea dragostei". Fostul iubit al Ralucăi le-a făcut o surpriză foarte plăcută fetelor, venind cu cadouri.

A fost o explozie de bucurie în casa "Puterea dragostei" după ce Ricardo s-a întors! Prima pe care Ricardo a văzut-o și a pupat-o a fost Mariana. Ulterior, Ricardo a pupat pe toată lumea.

După ce s-a instalat, cum s-ar zice, a început discuția cu concurenții. El a remarcat dezastrul pe care l-au făcut aceștia cu extinctorul. Iată dialogul:

Ricardo: Băi, ce-ați făcut, băi frate? Am cadouri pentru toate fetele. 

Jador: După cum te știu ai venit pentru cineva 

Ricardo: Am venit să cunosc toate fetele

Mocanu: Ai venit că îți plac găinăriile din casă

Ricardo: Ce faceți voi? Incendiați casele, m-ați ținut acolo, era să mă intoxic și eu. Sunt ok, erați să mă omorâți. Am stat o oră pe acolo, pe sus, după voi. Am văzut tot, nu m-a uimit, mi se pare normal

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ricardo s-a întors la "Puterea dragostei"! Surpriza pentru concurente

A urmat, inerent, discuția despre Raluca.

Ricardo a dezvăluit că a aflat că Raluca s-a despărțit de el de la emisiunea Teo Show, Raluca nevorbind cu el în prealabil.

"Nu cred că intră Raluca în casă, are iubit. Și dacă intră ar trebui să discut cu ea, că n-am discutat până acum cu ea nimic. După ce am venit din vacanță ea s-a despărțit de mine și eu am aflat de la Teo Show, ea n-a discutat nimic cu mine", a spus Ricardo.

La testimoniale el a vorbit despre surpriza pentru fete, cadourile. "Am preferat să iau și cadouri erotice și cadouri normale, pe unele le-au surprins plăcut, pe altele nu. Acum le cunosc mai bine, cui îi place și cui nu-i place", a spus Ricardo.

Citeste si: Rusu si Roxana Printesa Ardealului asteapta un COPIL, dar anuntul TRIST a fost facut chiar de ea: ''Libera din cauza lumii...''

Citeste si: Paula, fosta concurenta ''Puterea dragostei'' a spus totul despre COPIL! Cum vrea sa ii puna numele: ''Daca e baiat, David sau Matei, daca e fetita...''

Citeste si: Imagini incredibile din CULISE! Jador a pedepsit-o pe Ella cu extinctorul! A filmat-o in timp ce era DEZBRACATA

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.