Roxana, in pericol de eliminare, dupa scandalul-monstru provocat impotriva Biancai! Iata ce anunt a facut Andreea Mantea! CE pedeapsa a primit Roxana?

Autor: D.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 16:05

Dupa cearta exploziva cu Livian si Bianca, Roxana a fost la un pas de a fi pedepsita cu eliminarea din emisiune.

Dupa ce saptamana trecuta a fost marul discordiei pentru cuplul format din Ricardo si Manuela, Roxana isi mentine atitudinea ofensiva la adresa tuturor celor care ii aduc jigniri sau o deranjeaza.


Asa s-a intamplat si astazi, in Gala "Puterea dragostei", cand Roxana si-a pierdut cumpatul, dupa ce a aflat ce cred Bianca si Livian despre ea si despre relatiile ei avute in cadrul emisiunii, in primul sezon.
Vizibil deranjata de spusele acide si jignitoare lansate de Binca si Livian, Roxana a rabufnit si a sarit sa o atace fizic pe Bianca, intr-un exces de furie.

A venit insa momentul in care Andreea Mantea a decis sa sanctioneze comportamentul neadecvat al Roxanei, care de altfel nu se afla la prima abatere in casa "Puterea dragostei". Aceasta a avut multe astfel de iesit necontrolate si in primul sezon al emisiunii.

Iata ce pedeapsa a primit concurenta:

Citeste si: Denisa de la "Puterea dragostei", pe patul de spital! Iata cum a fost surprinsa concurenta cu perfuzii, dupa doar o luna petrecuta in Turcia!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente socante in GALA "Puterea dragostei"! Roxana a sarit sa o bata pe Bianca! Iata de ce si-au declarat razboi cele doua concurente si pana unde a ajuns cearta lor crunta!

Citeste si: Surpriza la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt FAVORITII SAPTAMANII! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.