Roxana Printesa Ardealului, detalii de ULTIMA ORA despre sarcina: ''Ma simt...''

Author: O.P.
Actualizat: 29 nov 2021, 00:00

Rusu, fostul concurent de la ''Puterea dragostei''. si Roxana Printesa Ardealului asteapta un copil impreuna si se pregatesc de nunta.

Rusu si Roxana Printesa Ardealului asteapta un COPIL

Roxana a anuntat faptul ca este insarcinata in aproape 4 luni. 

''A fost o serie de certuri, impacari. S-a tot spus la Puterea dragostei ca eram impreuna in acea perioada. In acea perioada chiar eram certati. Fiecare pe drumul lui'', a spus Roxana Printesa Ardealului.

Citeste si: Kevin, noul concurent de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! A recunoscut sau nu ca se numara printre fostii iubiti ai Roxanei, alaturi de Mocanu si Andy? Iata ce marturisiri a facut!

Acestia au mai povestit cum s-au inscris amandoi la ''Puterea dragostei'' si din cauza faptul ca au format un cuplu, doar el a putut merge. 

''Nu am putut sa o uit nici acolo. Orice fata vedeam, o vedeam pe ea'', a spus Rusu. 

Citeste si: Bogdan Mocanu si Roxana Printesa Ardealului, prima aparitie IMPREUNA! Frenezie printre fani

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

''In timp ce el era la Puterea dragostei eu am aflat ca eram gravida, nu voiam sa ii spun. Apoi el a avut niste probleme familiale si i-am spus'', a spus Roxana Printesa Ardealului. 

Roxana isi tine fanii la curent cu felul in care decurge sarcina ei. De curand le-a scris acestora pe o retea de socializare faptul ca sarcina ei decurge minunat: ''Ma simt perfect, voi?''

Citeste si: Puterea dragostei- Larisa si Adrian au recunoscut TOT. Fanii sunt socati

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.