Simina a rabufnit: "Voi credeti ca eu ma oftic, dar nu e adevarat!"

Autor: L.S.
Actualizat: 22 ian 2020, 08:50

Simina, fosta concurenta Puterea dragostei a rabufnit in urma mesajelor numeroase in care este acuzata ca este insarcinata de cand era in emisiune. Iata raspunsul Siminei.

Simina, fosta concurenta Puterea dragostei nu a mai rezistat presiunilor fanilor!

Graviduta este acuzata ca ar fi ramas insarcinata inca din timpul emisiunii, cand ea si Alex Zanoaga erau in Turcia.

Cei doi sunt foarte incantati de faptul ca vor fi parinti, iar lucrurile despre viitoarea lor viata de familie sunt destul de publice. Atat Simina, cat si Alex publica frecvent imagini si informatii despre ce fac si ce planuri au.

Fosta concurenta Puterea dragostei a fost luata cu asalt de urmaritorii de pe retelele de socializare si invinuita ca ar fi ramas insarcinata in casa dragostei, cea ce ea sustine ca nu este adevarat. In plus, Simina afirma ca ea si partenerul ei, Alex Zanoaga dormeau impreuna cand erau la Puterea dragostei si acesta nu ar fi niciun secret.

Citeste si: Zanoaga nu a mai rezistat! A rabufnit imediat dupa nunta: ''Daca sunteti inapoiati...''

Citeste si: Unde a mers Zanoaga imediat dupa NUNTA! A filmat totul chiar in noaptea nuntii: ''O insel pe Simina''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sa mai clarificam un lucru. Am 27 de saptamani de sarcina, deci nu sunt insarcinata din emisiune. Nu mai spuneti ca sunt insarcinata din emisiune! Calculati si voi cand s-a terminat primul sezon. Si daca eram insarcinata din emisiune, care era problema? Toata lumea stie ca eu si Alex dormeam impreuna! Care e problema voastra ca sa imi scrieti mie atata ca eram insarcinata din emisiune. Voi credeti ca eu ma oftic sau ca ma deranjeaza treaba asta ca imi tot scrieti asta."

, a spus Simina intr-un InstaStory recent.

Urmariti Kanal d LIVE

Citeste si: Motivul pentru Simina NU poarta numele lui Alex Zanoaga, dupa casatorie! Ce au observat fanii!

Citeste si: Simina, surprinsa alaturi de ALT barbat! Ce mesaj i-a lasat acestuia: ''Meriti...''

Citeste si: Imagini inedite cu Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa viitoarea mamica la munte, in cea de-a saptea luna de sarcina!

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul