ULTIMA ORA: Cum a reusit Gheorghe Dinca sa arda trupul Alexandrei intr-un butoi

Autor: B.M.

In cursul zilei de vineri Institutul National de Medicina Legala a confirmat faptul ca resturile de oase gasite intr-un butoi in curtea lui Gheorghe Dinca erau ale Alexandrei Macesanu.

Apar totusi intrebarea cum a reusit criminalul din Caracal sa incinereze trupul fetei intr-un butoi, avand in vedere ca in crematorii, pentru incinerarea unui corp uman este nevoie de o temperatura de 1.400 de grade Celsius.

Raspunsul a fost oferit de Vladimir Belis, fost director al INML. Intr-un interviu pentru digi24.ro, Vladimir Belis a declarat ca, cel mai probabil, Gheorghe Dinca a ars trupul Alexandrei timp de 5- 6 ore pentru a-l transforma in cenusa.

"La 1.500 de grade Celsius ajunge sa fie cenusa.

"Aici, intr-un butoi, temperatura nu putea ajunge la asemenea inaltime. Singura solutie ca sa se poata ajunge la cenusa e prelungirea numarului de ore pentru procedura de ardere.

"La mijloacele pe care le avea (Gheorghe Dinca – n.r.), putea face 200 – 300 de grade maxim, trebuia prelungit timpul de ardere la cinci – sase ore", a explicat Vladimir Belis.

Fostul director INML s-a declarat totusi uimit de faptul ca, in aceste conditii, niciun vecin de-al lui Gheorghe Dinca nu a simtit nimic.

Citeste si: E oficial: oasele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca sunt ale Alexandrei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Descoperire macabra astazi in curtea lui Gheorghe Dinca! Ce au gasit politistii in buruienile de langa casa

Citeste si: ULTIMA ORA: IML a facut anuntul! Ale cui sunt oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca

Ce se afla in gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca

Felix Banila, Seful Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a declarat in cele din urma intr-o conferinta de presa ca acestea nu sunt decat niste foste canale

realizate de Gheorghe Dinca pentru a-l ajuta in profesia de mecanic.
"Gropile sunt niste tuburi ingropate, exista un canal realizat anterior cu mult timp inainte, pentru a-l ajuta in profesiunea de mecanic", a declarat Felix Banila.

De asemenea, Seful Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a precizat ca in aceste gropi aflate in curtea presupusului criminal din Caracal nu s-a gasit nimic.

Citeste si: Halucinant: ce a putut sa spuna un ministru din guvernul Dancila despre Alexandra!

Citeste si: Crimele din Caracal: detaliul pe care multi nu l-au vazut! De ce purta Gheorghe Dinca genunchiere cand a fost prins

Citeste si: Gheorghe Dinca traia din pensie. Ce suma incasa lunar barbatul de 66 de ani!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.