Va mai amintiti de micuta Deniz, bebelusul-fenomen din serialul "Dragoste infinita"? Iata cum arata la cei patru anisori si cum a fost surprinsa la prima sa lectie de balet!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 05:30
video Foto(7)

Micuta Deniz a cucerit publicul cu aparitie ei incantatoare si gingasa din serialul "Dragoste infinita"!

Deniz, micuta "portocala dulce" din "Dragoste infinita", la varsta de un an, a cucerit iremediabil inima tuturor colegilor sai dar si a telespectatorilor din lumea intreaga. Frumusetea, blandetea si mai ales istetimea iesita din comun au facut ca micuta Arven Beren Kusatman sa fie declarata un bebelus-fenomen.


Aceasta a uluit actorii consacrati cu o inteligenta aparte desi are doar un an, prin comportamentul ei deosebit fata de al altor copii de varsta sa, care au ca unica indeletnicire plansul excesiv si rasfatul.

Micuta Deniz a uimit toti actorii prin sociabilitate si blandete, care au recunoscut ca nu le-a mai fost dat sa vada un astfel de copil si care a reusit sa se adapteze atat de rapid la activitatile agitate desfasurate pe platourile de filmare.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", in cele mai sexy ipostaze! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Irem Helvacioglu pe plaja, intr-un costum de baie minuscul!


Frumoasa Beren a fost un copil asteptat cu drag si nerabdare de parintii sai si dupa venirea sa pe lume, in 2016, a devenit centrul universului lor. Adorabila fetita a mostenit frumusetea mamei sale, Leyla Kusatman, care este o turcoaica cu ochii verzi si tenul alb, insa a imprumutat trasaturi si de la tatal ei, care o venereaza si isi petrece cat mai mult timp cu micuta.


Micuta actrita Beren Arven are deja aproape patru anisori si inca se bucura dragostea si aprecierea publicului care inca nu a uitat-o ci dimpotriva fiecare aparitie in mediul online este savurata intens de fanii indragitului serial "Dragoste infinita".


Iata cat de mult a crescut de cand s-au incheiat filmarile pentru serialul "Dragoste infinita" si cum a fost surprinsa micuta Deniz la primele sale lectii de balet:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Burak Ozcivit, aparitie inedita alaturi de fiul lui! Iata cum a fost surprins celebrul actor, de "ziua tatalui"!

Citeste si: Murat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", ipostaze inedite alaturi de colegii sai! Iata cum a fost surprins carismaticul Cem Kenar impreuna cu ceilalti actori, in spatele camerelor de filmat!

Citeste si: Nunta de poveste, la Istanbul! Celebrii actori Hatice Sendil Sağyaşar şi Burak Sağyaşar au luat parte la merele eveniment! Iata cine sunt mirii si ce tinute extravagante au ales!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.