Vedat, din invingator... invins! Afla ce plan diabolic va pune la cale barbatul, cand toti il credeau mort, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Vedat, pe care toti il credeau mort, pregateste cea mai crunta razbunare pentru familia Kaleli.

In timp ce Tahir se lupta sa supravietuiasca, Nefes se confrunta cu Vedat. Nefes incearca sa-l determine pe Vedat sa renunte la acuzatiile pe care barbatul i le aduce, insa Vedat are cateva conditii.



Ceea ce ii va cere Vedat o va scoate din minti pe frumoasa Nefes. Femeii inca ii este greu sa creada ca Ceylan este fiica ei si crede ca este doar o „gaselnita” a lui Vedat pentru a-i readuce, pe ea si Yigit, in viata lui.



Un lucru miraculos se intampla pentru Nefes iar Vedat devine, din invingator, invins. Gandindu-se ca au scapat pentru totdeauna de Vedat, familia Kaleli este fericita si se bucura de fiecare zi petrecuta impreuna.

Citeste si: Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinsi la spatele camerelor se filmat! Iata ce relatii frumoase de prietenie s-au legat dincolo de rivalitatile de pe platourile de filmare, conform scenariului!

Citeste si: “Nefes”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra” s-a ghidat in cariera dupa celebra actrita Catherine Blanchett! “Aveam cam 10 ani si deja alesesem profesia pe care mi-o doream!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asiye vine cu o veste care va bucura intreaga familie. La polul opus, Vedat, pe care toti il credeau mort, pregateste cea mai crunta razbunare pentru familia Kaleli.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.