Yilmaz, pe urmele lui Demir! Afla ce se va intampla intre cei doi mari rivali, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Foto(5)

Demir continua sa investigheze unde ar putea fi Yilmaz insa nu reuseste sa afle ce s-a intamplat cu acesta.

La conac, Zuleyha se simte tot mai singura si unica ei alinare este Adnan, rodul iubirii dintre ea si Yilmaz. Zuleyha sufera in continuare dupa pierderea iubitului ei. Demir continua sa investigheze unde ar putea fi Yilmaz insa nu reuseste sa afle ce s-a intamplat cu acesta. 

Yilmaz afla de la Nazire cata suferinta le-a pricinuit Demir, atunci cand le-a dat foc colibelor in care locuiau si decide sa ii ajute. 

Demir gaseste un indiciu care il duce cu gandul la Yilmaz. Asa afla ca Yilmaz este pe urmele lui. Situatia se complica la mosia Yaman.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", aparitie incredibila! Iata cum arata celebrul actor pe vremea cand a fost tuns zero! Fanii sai au fost de-a dreptul socati!

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha" a dat cartile pe fata! Iata cine este celebra cantareata care l-a cucerit iremediabil!

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.