Yilmaz pune la cale un plan diabolic de razbunare impotriva rivalului sau! Afla ce masuri va lua Demir pentru a-si proteja mariajul, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, de la ora 20:00, la Kanal D

Author: D.I.
Actualizat: 29 ian 2020, 10:36
Foto(5)

Nu ratati, in aceasta seara, un nou episod al serialului turcesc “Ma numesc Zuleyha”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

Zuleyha are parte de un soc urias, in momentul in care isi da seama ca Yilmaz este in viata! In acea clipa, tanara realizeaza ca Demir i-a ascuns voit acest lucru, fortand-o sa plece cu el. Insa Zuleyha incearca sa se elibereze din autoturismul acestuia, punandu-si viata in pericol.

Yilmaz este confuz si incearca sa gaseasca motivele in clipa in care citeste uimirea pe chipul lui Zuleyha, barbatul traind, pana in acel moment, cu impresia ca tanara l-a dat uitarii.

Yilmaz isi doreste sa o confrunte pe Zuleyha, insa ceva neasteptat il va impiedica.

Nu ratati, in aceasta seara, un nou episod al serialului turcesc “Ma numesc Zuleyha”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha: “Sunt patimas in iubire!”

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" va juca intr-un film artistic, alaturi de unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cine ii va fi partener in viitoarea productie, care se anunta un mare succes!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din industria serialelor turcesti! Iata in ce productii de succes a jucat celebrul Kerem Alisik!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.