Yilmaz se razbuna pe Demir! Afla ce plan diabolic de razbunare va pune la cale tanarul Yilmaz impotriva rivalului sau si ce haos se va declansa la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D

Author: D.I.
Actualizat: 23 ian 2020, 10:42
Foto(7)

Yilmaz ajunge fata in fata cu Demir, iar razbunarea sa este crunta. La mosie este haos!

Hunkar este ingrozita cand afla ca fiul ei este cel care a dat foc colibelor angajatilor mosiei. Totodata, Hunkar incearca sa pastreze secretul acesta fata de Zuleyha, care incearca sa afle cum s-a intamplat tragedia in locul unde, odinioara, a locuit si ea.

Demir continua investigheze unde s-ar putea ascunde Yilmaz si este dispus sa treaca peste orice pentru a-l gasi pe dusmanul sau.

Cengaver, cel mai bun prieten al lui Demir, dezaproba comportamentul acestuia, iar relatia dintre ei este grav afectata.

Zuleyha nu are liniste deloc. Veli, fratele ei vitreg, ii tot da “tarcoale” de cand a aflat ca este casatorita cu boierul Demir Yaman. Numai ca stapanul mosiei are un plan pentru a-l indeparta pe acesta din preajma sotiei lui.

Citeste si: Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha: “Sunt patimas in iubire!”

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", aparitie incredibila! Iata cum arata celebrul actor pe vremea cand a fost tuns zero! Fanii sai au fost de-a dreptul socati!

Cum Yilmaz este disparut fara urma, de la incendiul colibelor, Gulten si Sabahattin il cauta disperati. In fapt, Yilmaz a fost luat sub “aripa” protectoare a lui Fekeli, bunul sau prieten, inca din vremea cand se aflau in inchisoare.

Cu toate ca Fekeli il avertizeaza pe Yilmaz sa nu actioneze singur, in ceea ce priveste razbunarea pe familia Yaman, tanarul decide altfel.

Yilmaz ajunge fata in fata cu Demir, iar razbunarea sa este crunta. La mosie este haos! Adnan, fiul Zuleyhei, a disparut!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.