Ella Puterea dragostei - Ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor ei

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 08:00

Ella - Puterea dragostei. Nu toata lumea vede cu ochi buni venirea brunetei in casa dragostei. Ce mesaj le-a transmis Ella fanilor ei

Ella s-a intors la Puterea dragostei, insa nu toata lumea vede cu ochi buni acest lucru! Bruneta a provocat discutii si frustrari in randul concurentilor din casa dragostei chiar si in perioada cand ea nu mai era in emisiune.

Ella, Puterea dragostei- mesaj emotionant. Cui se adreseaza bruneta?

La intoarcerea in emisiune, Ella incearca sa aduca lamuriri in legatura cu motivele pentru care a venit inapoi si a transis un mesaj emotionant sustinatorilor ei din mediul virtual si din fata televizoarelor.

Intre Ella, Puterea dragostei si Jador au fost multe momente tensionate si multe lacrimi s-au scurs din ochii brunetei, care a fost complet discreditata chiar de protectorul ei, Jador, dupa ce acesta a primit informatii cum ca Ella nu ar fi cea mai demna de incredere persoana.

In Gala in care a fost eliminata, Ella a marturisit ca si-ar fi dorit sa plece casatorita din casa dragostei, insa lucrurile au degenerat si nu si-a mai dorit sa ramana la Puterea dragostei.

Citeste si: Iancu și Ella s-au întors în casa "Puterea dragostei"! Reacția incredibilă a lui Jador atunci când a văzut-o pe Ella. Ce au făcut fetele când l-au văzut pe Iancu!

Citeste si: Ella a dezvaluit TOTUL despre intalnirea cu Jador: ''Tu pentru mine esti un MONSTRU''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ella Puterea dragostei- "Toata lumea ma asteapta pe mine in casa". Fosta concurenta incinge spiritele in casa dragostei

Recent insa, Ella s-a intors pentru o noua incercare. Iata ce mesaj emotionat a transmis bruneta fanilor ei, prin intermediul retelelor de socializare:

Ella, Puterea dragostei- Ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor ei

"𝒟𝓇𝒶𝑔𝒾𝓁𝑜𝓇, 𝒶𝓂 𝓇𝑒𝒾𝓃𝓉𝓇𝒶𝓉 𝒾𝓃 𝑒𝓂𝒾𝓈𝒾𝓊𝓃𝑒, 𝒶𝓂 𝓇𝑒𝓁𝓊𝒶𝓉 𝒶𝒸𝑒𝓈𝓉 𝓅𝒶𝓇𝒸𝓊𝓇𝓈 𝒸𝓊 𝓈𝓅𝑒𝓇𝒶𝓃𝓉𝒶 𝒸𝒶 𝒾𝓊𝒷𝒾𝓇𝑒𝒶 𝓅𝑒 𝒸𝒶𝓇𝑒 𝓂𝒾-𝒶 𝒹𝒶𝓇𝓊𝒾𝓉-𝑜 𝒷𝓊𝓃𝓊𝓁 𝒟𝓊𝓂𝓃𝑒𝓏𝑒𝓊 𝒾𝓃 𝒾𝓃𝒾𝓂𝒶,𝓈𝒶 𝑜 𝓅𝑜𝓉 𝒹𝒶𝓇𝓊𝒾 𝒸𝓊𝒾𝓋𝒶 𝒸𝒶𝓇𝑒 𝓂𝒶 𝓂𝑒𝓇𝒾𝓉𝒶 𝓈𝒾 𝓈𝒶 𝓅𝑜𝓉 𝒹𝑒𝓂𝑜𝓃𝓈𝓉𝓇𝒶 𝒾𝓃𝓉𝓇𝑒𝑔𝒾𝒾 𝓉𝒶𝓇𝒾 𝒸𝒶 “𝒾𝓊𝒷𝒾𝓇𝑒𝒶 “𝓈𝑒 𝓅𝑜𝒶𝓉𝑒 𝓉𝓇𝒶𝒾 𝓈𝒾 𝒶𝒾𝒸𝒾 𝓅𝑒 𝓂𝒶𝓁𝓊𝓁 𝐵𝑜𝓈𝒻𝑜𝓇𝒹𝓊𝓁𝓊𝒾!𝒱𝒶 𝓂𝓊𝓁𝓉𝓊𝓂𝑒𝓈𝒸 𝒸𝒶 𝓂𝒶 𝒾𝓊𝒷𝒾𝓉𝒾 𝓈𝒾 𝒶𝓅𝓇𝑒𝒸𝒾𝒶𝓉𝒾 𝒶𝓉𝒶𝓉 𝒹𝑒 𝓂𝓊𝓁𝓉𝒾 𝑜𝒶𝓂𝑒𝓃𝒾 𝓂𝒾𝓃𝓊𝓃𝒶𝓉𝒾,𝒾𝓂𝒾 𝒹𝑜𝓇𝑒𝓈𝒸 𝓈𝒶 𝓃𝓊 𝓋𝒶 𝒹𝑒𝓏𝒶𝓂𝒶𝑔𝑒𝓈𝒸 !𝒱𝒶 𝒾𝓊𝒷𝑒𝓈𝒸!♥️", a scris Ella pe o retea de socializare.

Citeste si: Bomba la ''Puterea dragostei''! Ella si Andrei s-au afisat pentru prima oara IMPREUNA

Citeste si: Cum arata Ella, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", la scurt timp de la plecarea din emsiune! Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta!

Citeste si: Mariana Puterea dragostei- Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata in copilarie

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.