Genco si-a gasit “naşul”! Afla cum se va razbuna tanarul Ferhat pe cel pe care pana nu demult il considera tatal lui, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 17 iul 2022, 23:30
video Foto(4)

Ferhat afla despre destinul tragit al iubitei sale si se razbuna pe Genco.

Zeynep se teme pentru viata ei, de cand l-a reintalnit pe Genco, cel care a abuzat-o in urma cu cincisprezece ani. Tanara vrea sa depuna plangere la adresa interlopului, insa acesta face totul ca sa o impiedice. Nefes, Esma si Hazan sunt alaturi de Zeynep si incearca sa o ajute in demersurile sale.


Lucrurile, in Trabzon, se complica atunci cand in oras apare Ferhat, fiul interlopului si iubitul lui Zeynep.



Fikret, unchiul lui Ferhat, stie ca intre Zeynep si nepotul sau a existat o frumoasa poveste de dragoste, si tot el stie adevarul despre cine este, cu adevarat, Genco, pentru Ferhat.

Citeste si: Nefes si Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinse fara machiaj! Iata cum au fost filmate in culise, cand se pregateau la cabine!

Citeste si: Gulperi” – o poveste dramatica despre puterea incredibila a unei mame, in curand, la Kanal D

Citeste si: Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra": “Imi doresc sa vizitez Romania!” Iata ce marturisiri inedite a facut indragitul Ulaş Tuna Astepe!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



Ferhat afla despre destinul tragit al iubitei sale si se razbuna pe Genco. Interlopul si-a gasit “nasul”.

Citeste si: Genco din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un actor desavarsit! Iata ce pasiune nebanuita are celebrul Ugur Cavusoglu si ce alta profesie ar putea imbratisa oricand, daca ar renunta la actorie!

Citeste si: Hazan din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrita de origine germana, care a fascinat publicul din Turcia cu frumusetea sa rapitoare! Iata cu ce anume se ocupa Gülper Özdemir atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!

Citeste si: Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.