Horoscop dragoste saptamana 20 - 26 ianuarie 2020. Zodia care traieste zile fierbinti intr-o relatie amoroasa

Autor: L.S.

Horoscopul dragostei pentru saptamana 20 - 26 ianuarie 2020 anunta zile fierbinti pe plan amoros pentru mai multe zodii. Iata ce ti-au rezervat astrele.

Horoscop dragoste saptamana 20- 26 ianuarie 2020. Zodia Berbec

Saptamana aceasta iti ridica starea de spirit. Vei gasi oportunitatea de a repara puntea dintre tine si partener. Fii sincer cu tine insuti si cu partenerul de cuplu si vei avea sanse mari de reusita. Daca esti singur, tine ochii larg deschisi pentru ca o persoana cunoscuta de curand poate fi exact ceea ce cautai de multa vreme.

Asculta-ti instinctul si vei putea face miscarile potrivite pentru a o cuceri. Totul iti va parea apoi foarte simplu.

Horoscop dragoste saptamana 20- 26 ianuarie 2020. Zodia Taur

Aceasta saptamana aduce un aer proaspat in relatia ta. Esti romantic si senzual, iar partenerul iti raspunde cu aceeasi moneda. Va apropiati si va reindragostiti. Daca esti singur, norocul este de partea ta. Sansele sa intalnesti o persoana cu totul speciala sunt destul de mari.

Citeste si: Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia ta. De ce trebuie sa tina cont fiecare nativ in 2020

Citeste si: Horoscop dragoste: zodiile care se despart in 2020

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop dragoste saptamana 20- 26 ianuarie 2020. Zodia Gemeni

Atmosfera placuta in relatia ta de cuplu. Dar tot mai trebuie sa faci cateva mici modificari, pentru a aduce si mai mult romantism. Mai pot aparea cateva turbulente mici pe parcursul saptamanii, dar nu trebuie sa devii anxios din aceasta pricina. O conversatie sincera cu partenerul le poate rezolva rapid. Daca esti singur, saptamana se anunta fierbinte spre finalul sau, cand prietenii te pot ajuta sa te relaxezi si sa devii mai indraznet.

Horoscop dragoste saptamana 20- 26 ianuarie 2020. Zodia Rac

Toate bune si frumoase in relatia ta de cuplu. Iti exprimi sentimentele cu usurinta, iar partenerul este incantat de aceasta noua fata a ta. Continua tot asa, esti pe drumul cel bun! Daca esti singur, fii mai atent la alegerile pe care le faci. De dragul de a nu ramane singur, ajungi in preajma unor persoane total nepotrivite.

Nu te arunca asa, cu capul inainte, precum un taur!

Horoscop dragoste saptamana 20- 26 ianuarie 2020. Zodia Leu

Startul de saptamana poate fi cam dificil in plan amoros, dar daca te redresezi poti repara tot. Ce ai de facut? Nu lasa trecutul sa-ti umbreasca prezentul alaturi de partenerul de cuplu. Ce a fost in trecutul partenerului este problema lui, ce a fost in trecutul tau te-a facut sa fii omul de acum.

Fii recunoscator pentru aceste lucruri. Daca esti singur, trecutul te tine pe loc. Cu cat te eliberezi mai repede de atasamente, cu atat mai usor iti va fi sa-ti traiesti prezentul si sa-ti cladesti viitorul.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop ianuarie 2020. Zodiile care se bucura cu adevarat de un nou inceput

Citeste si: Horoscop iubire. Zodii care sunt dispuse să riște tot pentru dragoste

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!