Mariana de la Puterea dragostei e calare pe Jador! Cat de sincera e moldoveanca

Autor: L.S.

Mariana de la Puterea dragostei e calare pe Jador! Concurenta Puterea Dragostei a fost extrem de bucuroasa ca Jador s-a intors in casa dragostei, dar cat de sincere sunt sentimentele ei?

Mariana a fost foarte fericita ca Jador s-a intors in casa dragostei, dupa ce parasise emisiunea Puterea Dragostei din cauza unor probleme medicale. Slabiciunea ei pentru Jador este atat de mare incat fata aproape ca-si pierde controlul in preajma concurentului.

Mariana de la Puterea dragostei e calare pe Jador! Cine se indoieste de sentimentele ei?

Livian isi pune des intrebarea daca Mariana chiar e indragostita de Jador sau e doar teatru.

Sa fie oare o strategie a Marianei ca ea sa reuseasca sa ramana cat mai mult timp in emisiune, pretinzand ca e indragostita lulea de Jador? Nu doar Livian isi pune aceasta intrebare! De-a lungul timpului, mai multi concurenti, dar si fani ai emisiunii, au suspectat-o pe Mariana ca joaca teatru si ca ea nu are, de fapt sentimente pentru Jador. Cert e ca nici Mariana nu pare prea convinsa de ce spune, asa ca e firesc sa nu fie luata prea in serios!

Mariana, de la Puterea Dragostei l-a asteptat luni intr-o postura seducatoare pe Jador, crezand ca el va intra pe usa pe care vin toti concurentii, insa, surpriza, Jador a intrat pe usa din spate, lasand-o pe Mariana cu buza umflata." Vezi ca te-a asteptat Mariana fara sutien, fara chiloti.", i-a spus Mocanu lui Jador, cand acesta a intrat in casa baietilor fara ca fetele sa stie ca s-a intors.

Mariana de la Puterea dragostei e calare pe Jador! Ce declaratii i-a facut concurenta?

Concurenta a fugit in casa baietilor si nimic nu a mai dezlipit-o de Jador, minute in sir! Mariana i-a facut toate declaratiile posibile si toate promisiunile, in speranta ca Jador ii va da o speranta. Ba chiar i-a spus ca il lasa sa fie cu cine vrea el, sa faca tot ce vrea, dar sa se intoarca mereu la ea.

Nici cand Bianca i-a spus Marianei ca nu are voie sa fie in casa baietilor si ca va primi pedeapsa, moldoveanca nu a vrut sa plece de langa Jador.

Citeste si: Jador Puterea Dragostei, in direct cu Costela Dansatoarea. Cei doi au planuri impreuna

Citeste si: Circ si panarama: Mariana in genunchi, se jura ca nu a vrut! Ce s-a intamplat in spatele camerelor de filmat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege! Ce se va intampla

Raspunsul lui Jador la declaratiile si rugamintile Marianei a fost cat se poate de clar, dar diplomatic:" Tu esti ca si sora mea, Mariana!". Sa fi inteles concurenta ca asta este sansa ei ca sa ajunga la inima lui Jador?

Daca Mariana s-a inspirat din intamplarile cuplurilor din primul sezon si si-a creat o strategie care sa o duca pana in finala sezonului al doilea, inseamna ca moldoveanca este o foarte buna actrita! Fanilor emisiunii Puterea Dragostei nu le scapa niciun amanunt, asa ca suntem siguri ca vom afla cat de curand cat de sincera e Mariana si ce simte ea cu adevarat.

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Citeste si: FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei"- "Sa stea linsitite cobrele astea"

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.