Marius Elisei, sotul Oanei Roman a spus cum e de fapt cu impacarea. Ce planuiesc cei doi

Autor: L.S.
Actualizat: 17 ian 2020, 13:16

Marius Elisei a făcut primele declarații după împăcarea cu Oana Roman ce a avut loc în preajma sărbătorilor de iarnă. De ce s-a intors acasa si ce planuiesc cei doi.

Finalul anului trecut se anunta unul greu si dureros pentru Oana Roman si Marius Elisei, caci Oana anuntase ca ea si sotul se despart, dupa 7 ani de relatie. Pe atunci, Oana Roman spunea public ca ”numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și când va fi lămurită pe deplin”. Nici nu se obisnuise lumea cu gandul despartirii, ca cei doi s-au si impacat. Au venit sarbatorile si, de Craciun cei doi au petrecut impreuna alaturi de fetita lor.

De altfel, Marius a fost prezent în viața fetiței și după ce s-a mutat la părinții lui. Partea de adevăr a Oanei o știm, vedeta TV expunându-și varianta pe sticlă, fiind invitată să vorbească despre acest subiect la mai multe televiziuni.

Citeste si: Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare! ”V-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.”

Citeste si: Cine e femeia care a despartit-o pe Oana Roman de sot? Marius Elisei era infidel de multa vreme

Citeste si: Oana Roman a pozat cu sanii la vedere dupa despartirea de Marius Elisei! Imagini incendiare

După ceva timp de așteptare, și Marius Elisei și-a spus povestea, la tv.

Mai avem până la 100%.

Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi să intervină părinţii”, a spus Marius Elisei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a mai declarat bărbatul, la Antena Stars.

Citeste si: Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei. Prima declaratie a vedetei dupa ce s-a sarutat cu sotul ei la TV

Citeste si: Surpriza de proportii: cu cine isi va petrece Oana Roman Craciunul. "Asa e bine si frumos"

Citeste si: Pentru ea a parasit-o pe Oana Roman? Cu cine a vorbit Marius Elisei inainte sa ii dea papucii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.