"Ma folosesc de aceasta..." Ricardo Puterea dragostei a facut anuntul! Reactia fanilor lui

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 12:40

Cu cine e Ricardo de la Puterea dragostei? Cum au reactionat fanii la anuntul facut de concurent

Ricardo s-a intors la Puterea dragostei! Cum nimeni nu se astepta la asta si surpriza a fost uriasa, atat pentru cei din casa dragostei, cat si pentru fanii emisiunii, Ricardo Puterea dragostei a tinut sa faca un anunt oficial.

Multi se intreaba pentru cine a intrat Ricardo in casa de aceasta data si nu sunt putini nici cei care se bucura sa il vada din nou pe fostul iubit al Ralucai, cu care a facut cuplu in sezonul 1.

"Bine Ricardoooo!", "Super", "Acum am un motiv in plus sa ma uit la emisiune", "Pai nu tu ziceai ca nu mai intri?", "Te-ai folosit de Raluca", "Bine ai venit! Sper sa îți găsești dragostea aia perfecta la care visăm cu toții", sunt mesaje ale fanilor, pe care Ricardo le-a primit dupa ce a publicat o fotografie si un anunt pe retelele de socializare.

Despre ce este vorba?

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei este copia fidela a mamei sale. Nu o sa-ti vina sa crezi cat seamana si cu bunica

Citeste si: Ella Puterea dragostei- Ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor ei

Citeste si: Denisa Puterea dragostei, bomba sexy! Noua concurenta arata complet diferit inainte sa intre in casa dragostei

"Ma folosesc de aceasta..." Ricardo Puterea dragostei

"Ma folosesc de aceasta poza reusita pentru a va anunta ca m-am intors in casa Puterea Dragostei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ma puteti vota pe net blablabla stiti voi restul!

Noapte buna!", a scris Ricardo, in urma cu cateva ore, alaturi de fotografia cu frumoasa bruneta

"Ma folosesc de aceasta..." Ricardo Puterea dragostei. Reactia fanilor Puterea dragostei, la vederea fotografiei cu Ricardo si Manuela:

" Hmmm! suna buna binee", "Ceva ceva cu Manuela???", "Dne ajută să îți găsești un suflet cald si pur precum ești tu", "Ai grija S-o Asculți pe mami tău arată partea ta frumoasa la fata asta frumoasa arată calitatile

tale frumoase suces la Manuela e frumoasa ca tine", "Va potriviti", "Cupluuu", sunt cateva dintre mesajule sustinatorilor lui Ricardo de la Puterea dragostei.

Exista si o alta parte dintre fanii emisiunii Puterea dragostei, care sunt scandalizati de-a dreptul pentru faptul ca Ricardo s-a intors in casa dragostei si au facut comentarii care nu pot sa fie reproduse.

Citeste si: Ricardo s-a întors la "Puterea dragostei"! Ce surpriză a avut pentru concurente și ce mărturisire a făcut despre Raluca!

Citeste si: Cat de mult isi iubeste Livian de la Puterea dragostei tatal, pe Nelson Mondialu

Citeste si: Kevin Puterea dragostei acuzat ca are iubita acasa, ca face chat si ca are un contract ilegal cu casa de productie din Turcia. Mesajul noului concurent

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.