Livian fata in fata cu tatal lui. Cum a reactionat Nelson Mondialu cand fiul lui a venit acasa de la Puterea dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 20:10
video Foto(4)

Livian s-a dus acasa, la parintii lui, dupa ce a fost eliminat de la Puterea dragostei. Cum a reactionat Nelson Mondialu cand l-a vazut pe fiul lui la usa.

Livian de la Puterea dragostei a fost eliminat in cea mai recenta gala si a plecat in Romania. Primul loc unde fostul concurent a vrut sa ajunga a fost la Cluj, la casa parintilor lui. Fara sa ii anunte, Livian a aparut la usa lui Nelson Mondialu, care a fost extrem de surprins sa il vada pe fiul lui.

Livian fata in fata cu tatal lui. Cum a reactionat Nelson Mondialu

Tatal lui Livian a avut cea mai neasteptata reactie, dupa ce a publicat mai multe vloguri in care a spus clar ca el nu o vrea pe Binaca si ca e nemultumit de comportamentul lui Livian in casa dragostei.

Nelson Mondialu a sarit in sus de bucurie si l-a alintat pe Livian cu multa dragoste parinteasca. L-a imbratisat si l-a primit cu cea mai mare caldura, ba chiar i-a spus ca nici nu-i vine sa creada ca il vede in casa.

Citeste si: Cat de mult isi iubeste Livian de la Puterea dragostei tatal, pe Nelson Mondialu

Citeste si: Cum arata mama lui Livian de la Puterea Dragostei: sotia lui Nelson Mondialu e incredibil de frumoasa

Citeste si: INCREDIBIL ce a putut sa spuna Bianca despre tata Nelson: ''Cum tatal lui Livian nu ma place, asa nici tatal meu...''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici mama lui Livian nu si-a stapanit emitiile. Femeia l-a luat in brate pe fiul ei si s-a bucurat cum doar o mama poate sa o faca atunci cand isi vede copilul.

Dupa patru luni in care nu s-au vazut, Livian si parintii lui s-au reunit in celebrul apartament al lui Nelson Mondialu, unde fostul concurent se simte cel mai bine si unde domneste o atmosfera de familie unita.

Contrat oricaror asteptari, Livian a fost primit acasa cu multa caldura si bucurie, iar el nu s-a indoit nicio secunda ca asa va fi.

Citeste si: Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca. "In paturile mele, in munca si truda mea? Never"

Citeste si: Puterea dragostei- Cum a reactionat Livian cand a vazut-o pe Bianca nemachiata: "Parca esti o franzela scoasa din cuptor"

Citeste si: Bianca Puterea dragostei, mesaj pentru Livian dupa trei luni de relatie: "Despre bebelus, am ajuns la concluzia ca...."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.