S-a aflat: ce i-a spus Dan Alexa Anamariei Prodan imediat dupa ce a primit pumnul in gura

Autor: B.M.

Speculatiile curg dupa ce Anamaria Prodan a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce ii administra un pumn zdravan lui Dan Alexa, antrenorul echipei Astra Giurgiu.

Se spune ca cei doi ar avea o relatie pe care ar fi ascuns-o de ochii lumii pana in prezent, iar reactia Aneimaria Prodan ar fi un gest de gelozie.

Zvonurile unei posibile relatii dintre cei doi sunt intarite si de informatiile potrivit carora Anamaria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf ar fi in prag de divort.

In cursul zilei de ieri Anamaria Prodan a avut inca o aparitie publica si a tinut sa lamureasca exact ce s-a intamplat intre ea si Dan Alexa.

Anamaria Prodan a dezvaluit chiar ce i-a spus Dan Alexa dupa pumnul pe care l-a primit in gura.

"Eu reprezint omul asta. Eu am facut performanta cu omul asta… oamenii astia n-au simtit in viata lor ce am simtit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucatori vanduti. (…) M-a prins de mana si mi-a zis: ‘Hai, te rog eu mult’.

"Mi-a zis si Laur ca nu este normal asa ceva, ca trebuie sa am o conduita.

Asta sunt! Imi asum toate greselile", a declarat Anamaria Prodan".

Citeste si: Bomba! Anamaria Prodan, de mana cu alt barbat dupa pumnul dat lui Alexa. Nu, nu e Reghe! Oamenii sunt socati

Citeste si: Cum s-a ”răzbunat” Reghe pe Anamaria Prodan. Primele imagini: toata lumea o sa vorbească despre asta

Citeste si: Bomba! Sexy impresara a rabufnit: "Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Impresara a dezvaluit inca o data care a fost motivul din cauza caruia s-a certat cu Dan Alexa.

"Cand vreau sa fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discutii. A fost vorba de un transfer nereusit, mai multa lume mi-a reprosat ca e vina mea.

"Am avut o discutie, nu mi-a convenit ceva, am intrebat inca o data, s-a indarjit si cumva m-a provocat… nu se astepta nimeni la asa ceva".

Citeste si: S-a aflat motivul real! De ce l-a batut Anamaria Prodan pe Dan Alexa

Citeste si: Pentru EA a luat Dan Alexa un pumn de la Anamaria Prodan. Cine e bruneta focoasa si ce relatie are cu antrenorul

Citeste si: Reactia lui Gigi Becali dupa ce a vazut cum l-a batut Anamaria Prodan pe Dan Alexa! Ce i-ar fi facut: "Eu daca eram, o..."

Anamaria Prodan regreta ca l-a lovit pe Dan Alexa

Anamaria Prodan a tinut sa sublinieze ca regreta gestul pe care l-a facut.

"E prima data cand vad imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal ca imi este rusine. Chiar daca sunt impulsiva, nu este o chestie normala. Asa sunt, vulcanica. Recunosc ca mi-am aparat antrenorii si jucatorii mai aprig decat aici.

"Unii nu stiu fotbal, vad fotbalul la televizor. Cand vine vorba de foarte multi bani, de stres, de performanta… Am fost dezamagita si ma gandeam ca gestul meu a umbrit atatea chestii frumoase care s-au intamplat in perioada asta".

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a batut pe Dan Alexa! A dezvaluit motivul pentru care l-a lovit: "A fost o..."

Citeste si: Primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.