Eyup, dispus sa renunte la fiul sau! Afla la ce strategie va recurge barbatul pentru a-l pedepsi pe Hasan, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 13 ian 2020, 12:13
Foto(4)

Gulperi se teme ca fiul ei sa nu fie incarcerat dar nu cedeaza in fata lui Eyup.

Eyup este decis sa il pedepseasca pe Yakup pentru fapta sa. Barbatul este de neinduplecat dupa ce a aflat ca tatal lui a incercat sa-l ucida. Eyup isi santajeaza tatal.

Eyup, dispus sa renunte la fiul sau!

Gulperi este fericita ca sotul ei se insanatoseste insa Eyup nu ii da pace. Barbatul nu accepta nici acum faptul ca Gulperi nu mai este sotia lui si o “constrange” in cele mai josnice moduri.

Eyup o ameninta pe Gulperi ca va preda autoritatilor arma folosita de Hasan, fiul lor, in incercarea de a-l ucide.

Gulperi se teme ca fiul ei sa nu fie incarcerat dar nu cedeaza in fata lui Eyup.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha" a fost casatorit cu una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata IMAGINI inedite de la NUNTA celebrului Murat Unalmis!

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi", un adevarat "Don Juan", la debutul in actorie! Iata cat de seducator era Timucin Esen in tinerete!

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", surprins alaturi de tanara care i-a furat inima! Iata cum arata cea care l-a cucerit pe carismaticul Burak Dakak!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii



Aprigul barbat nu renunta la planul sau diabolic si gaseste un aliat de nadajde in realizarea planului sau: Seyma, fosta sotie a lui Kadir.

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului “Ma numesc Züleyha”, supranumită Angelina Jolie a Turciei 

Citeste si: Micutul Can din serialul "Gulperi", copilul-fenomen care a cucerit publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost sarbatorit Emir Özyakişir de colegii sai, chiar pe platourile de filmare!

Citeste si: Bedriye din serialul "Gulperi", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult ii seamana tanara Aleyna Ozgecen celei care i-a dat viata si cum au fost surprinse!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.