Zuleyha, prinsa in fapt! Afla cum va reactiona Demir si ce masuri va lua pentru a-si proteja sotia, ASTAZI, int-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 16 ian 2020, 15:04
Foto(4)

Demir “turbeaza” de furie cand aude ca Zuleyha a fugit la Istanbul, dupa “fratele” ei.

Hunkar se teme ca fiul ei sa nu descopere adevaratul motiv pentru care Zuleyha a fugit la Yilmaz.

Citeste si: Carismaticul Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", relatie speciala cu FAMILIA sa! Iata cum arata parintii celebrului actor Murat Unalmis!

Zuleyha, prinsa in fapt!

Ce nu stie Hunkar este faptul ca Demir stia dinainte ca Zuleyha si Yilmaz erau iubiti.

Demir ajunge la portile inchisorii unde este incarcerat Yilmaz inainte ca Zuleyha sa il poata vedea pe barbatul iubit. Zuleyha este socata de reactia lui Demir.

In plus, Demir ii interzice cu desavarsire sotiei sale sa mai ia legatura, vreodata, cu Yilmaz si in secret, el renunta la a-l mai salva de la condamnare pe tanar, asa cum promisese.

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu mama sa! Iata cum arata cea care i-a dat viata frumoasei actrite!

Citeste si: Azize din serialul "Patria mea esti tu", aparitie uluitoare pe scena, in cea de-a saptea luna de sarcina! Iata cat de frumoasa si sexy este viitoarea mamica, Berguzar Korel!

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", surprins alaturi de tanara care i-a furat inima! Iata cum arata cea care l-a cucerit pe carismaticul Burak Dakak!

Sabahattin, sotul lui Sermin, este singurul care, impresionat de soarta Zuleyhei, incearca sa o ajute. Mai mult, barbatul ii cere lui Sermin sa divorteze dup ace afla ca sotia lui a incercat sa o otraveasca pe Zuleyha.

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului in Turcia! Iata ce ascensiune fulminanta a avut celebrul actor Ugur Gunes!

Profitand de neatentia gardienilor, Yilmaz evadeaza din inchisoare. Intamplarea face ca Gaffur sa il gaseasca si astfel, Yilmaz se intoarce in detentie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Nurgul Yesilcay, protagonista din serialul "Gulperi", aparitie sexy, la bratul logodnicului ei! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna!

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha" a fost casatorit cu una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata IMAGINI inedite de la NUNTA celebrului Murat Unalmis!

Producția “M ă numesc Züleyha”, (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova),

o poveste despre dragoste, devotament, dar și gelozie, trădare și lupta acerbă pentru avere.

“M ă numesc Züleyha” înfățișează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor ’70, și continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana, locuri ce poartă amprenta unor povești legendare, despre curaj și iubire, dar și despre răutate, ambiție și tiranie.

Serialul ii aduce in prim – plan pe Yilmaz Akkaya și Züleyha, doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc, dincolo de prejudecățile vremii și, mai presus de orice, sunt dispuși să facă totul pentru dragostea lor.

Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte, și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare.

Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), partenera de viață a lui Yilmaz, este o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit. Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Situația se complică iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața și va distruge orice șansă de salvare, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

Yilmaz ajunge să comită o crimă pentru a-și proteja iubita, pe Züleyha, de cruzimea propriei familii. La rândul ei, frumoasa fată preferă să moară decât să renunțe la iubitul ei, devenit asasin de dragul iubirii lor. Pentru a-și salva dragostea, Yilmaz și Züleyha pornesc într-o călătorie primejdioasă.

Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman, interpretată de Vahide Perçin, vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole.

Fiul ei, Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș, un moșier chipeș, se îndrăgostește obsesiv de Züleyha, iar lucrurile se complică teribil. Lupta pentru iubire, avere și putere capătă dimensiuni inimaginabile.

“M ă numesc Züleyha” este dovada că iubirea poate fi eternă, că poate depăși obstacolele vieții, însă testează, în același timp, și rezistența dragostei și bunătății, în fața unor evenimente tulburi din viețile protagoniștilor.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.