Zuleyha si Yilmaz, victimele destinului! Afla ce se intorsatura va lua viata tinerei si ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 10 ian 2020, 11:18
Foto(7)

Dupa denuntul catre autoritati facut de Hunkar, calvarul se dezlantuie pentru cei doi indragostiti. Zuleyha si Yilmaz devin victimele destinului.

Yilmaz este incarcerat pentru crima comisa in Istanbul. Zuleyha este devastata. Gulten, singura prietena a lui Zuleyha, este alaturi de aceasta si o incurajeaza in momentele dificile prin care trece. Ce nu stie Zuleyha este ca, insasi stapana mosiei, in care are toata increderea, este cea care l-a denuntat pe iubitul ei.

Zuleyha si Yilmaz, victimele destinului!

In plus, Hunkar vrea sa profite de aceasta situatie in favoarea fiului ei, Demir.

Aceasta stie ca Zuleyha este insarcinata si va folosi acest “atu” in conturarea destinului fiului ei. Demir afla despre ultimele evenimente petrecute la mosie si ii promite Zuleyhei ca ii va salva “fratele”.


Hunkar o sfatuieste pe Zuleyha ca, in fata lui Demir, ea sa pastreze secretul despre relatia cu Yilmaz, si astfel tanarul va fi salvat de sentinta la moarte.

Demir ia o decizie fulger! Viata Zuleyhei se schimba peste noapte!

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi", un adevarat "Don Juan", la debutul in actorie! Iata cat de seducator era Timucin Esen in tinerete!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu MAMA sa! Iata cum arata cea care i-a dat viata frumoasei actrite!

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", surprins alaturi de tanara care i-a furat inima! Iata cum arata cea care l-a cucerit pe carismaticul Burak Dakak!

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citeste si: Micutul Can din serialul "Gulperi", copilul-fenomen care a cucerit publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost sarbatorit Emir Özyakişir de colegii sai, chiar pe platourile de filmare!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.